Термодинамічний аналіз підігрівників і теплообмінників цукрового виробництва - Самійленко, Сергій Миколайович; Василенко, Сергій Михайлович; Буляндра, Олексій Федорович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2012)
Розглянута двомірна модель розвитку концентраційного поля в ламінарній плівці рідини при випаровуванні розчинника із вільної поверхні. The two-dimensional model of a concentration field development within a laminar film of a liquid at the evaporation of solvent from a free surface is proposed
Keywords: енергетичний баланс; ентропійний баланс; коефіцієнт теплопередачі; термодинамічний аналіз; thermodynamic analysis; heat transfer coefficient; entropy balance; energy balance; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування