Махинько, Валерій МиколайовичБабіч, Оксана ВікторівнаМахинько, Людмила Василівна2012-02-272012-02-272012Махинько, В. М. Дикорослі рослини - можливий шлях збалансування харчового раціону / В. М. Махинько, О. В. Бабіч, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – № 5. – С. 3-4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/340Статтю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону.This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake.otherхлібbreadрослиниплодиовочінорми харчуванняplantsfruitsvegetablesstandard nutritionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону