Мурашко, Катерина СергіївнаПерець, Анастасія ОлегівнаШутюк, Віталій Володимирович2016-11-282016-11-282016Мурашко, К. С. Удосконалення процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24582В роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.uk-UKудосконаленняселерасушінняimprovementcelerydryingкафедра технології консервуванняУдосконалення процесу сушіння кореню селериOther