Удосконалення процесу сушіння кореню селери - Мурашко, Катерина Сергіївна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2016)
В роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.
Keywords: удосконалення; селера; сушіння; improvement; celery; drying; кафедра технології консервування