Про зростання одного класу цілих рядів Діріхле - Кулявець, Любов Володимирівна; Мулява, Оксана Мирославівна (My University, 2014)
В термінах узагальнених порядків досліджено зв’язок між зростанням цілого ряду Діріхле і зростанням цілих рядів Діріхле , якщо коефіцієнти пов’язані з коефіцієнтами певними співвідношеннями. In terms of generalized orders it is investigated a relation between the growth of an entire Dirichlet series and the growth of an entire Dirichlet series provided the coefficients , are connected with the coefficients by some correlations.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; ряд Діріхле; узагальнений порядок; Dirichlet series; generalized order