Гамбургери з аналогів м'ясної сировини - Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2021)
Традиційно вегетаріанські бургери або сосиски готують із сої та пшеничного глютену. Вони можуть бути корисними та етичними, але точно не смакують, як м’ясо. У цьому головний виклик нового покоління рослинних аналогів: створити якомога більш правдоподібну в усіх аспектах імітацію.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; рослинне м’ясо; вегетаріанський бургер