Стеблик, Діана ВасилівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072021Стеблик, Д. Гамбургери з аналогів м'ясної сировини / Д. Стеблик, О. Топчій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 284https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39907Традиційно вегетаріанські бургери або сосиски готують із сої та пшеничного глютену. Вони можуть бути корисними та етичними, але точно не смакують, як м’ясо. У цьому головний виклик нового покоління рослинних аналогів: створити якомога більш правдоподібну в усіх аспектах імітацію.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврослинне м’ясогамбургеривегетаріанські бургериplant-based meathamburgersvegetarian burgersГамбургери з аналогів м'ясної сировиниThesis