Комарницький, Роман ВікторовичГубеня, Вячеслав ОлександровичЛявинець, Георгій МихайловичБондар, Наталія Петрівна2019-02-202019-02-202016Патент на корисну модель № 110872, МПК A23D 8/02 (2006.01); A23D 13/08 (2006.01). Cклад бісквітного напівфабрикату / Комарницький Р. В., Губеня В. О., Лявинець Г. М., Бондар Н. П. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201603710 ; заяв. 07.04.2016 ; опубл. 25.10.2016 ; Бюл. № 20 2016.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28851Склад бісквітного напівфабрикату містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну.uk-UKбісквітний напівфабрикатпорошок зі шкаралупи перепелиних яєцькокосова стружкаbiscuit semi-finished productquail eggshell powdercoconut chipsкафедра готельно-ресторанної справиСклад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)Other