Дітріх, Ірина ВікторівнаЦокало, Владислава Андріївна2018-10-262018-10-262018Патент на корисну модель № 125753, МПК A23G 3/34 (2006.01) Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення / І. В Дітріх., В. А. Цокало; заявник і патентовласник – НУХТ. - № u2017 12279; заяв. 12.12.2017; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28407Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення містить жир, цукор білий кристалічний, какао-порошок, коньяк, яйце куряче, соду харчову та борошно. Як жир використовують олію кокосову, як борошно - борошно кокосове, та додатково - воду. Gluten free chocolate muffin contains fat, sugar is white Crystal, Cocoa Powder, Cognac, Chicken Egg, Soda Food and Flour. How fat use coconut oil, like flour - coconut flour, and additionally - water.uk-UKбезглютеновий шоколадний кексборошно кокосовеолія кокосоваcoconut oilgluten-free chocolate cakecoconut flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБезглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753)Other