Особливості росту та розвитку рослин різних біологічних форм цукрових буряків - Глеваський, Володимир Іванович; Рибак, Віктор Олександрович; Куянов, Володимир Вікторович; Шаповаленко, Роман Михайлович (My University, 2019)
На реалізацію потенціалу продуктивності гібридів цукрових буряків великий вплив має клімат, погода, ґрунт і інші фактори екологічного середовища. Цукрові буряки історично пристосовані до районів здостатньо високою відносною вологістю повітря і не витримують строго континентального клімату. В зв’язку з цим, необхідно застосовувати прийоми формування урожаю і якості коренеплодів вирощуваних гібридів відповідно до їх біологічних вимог.
Keywords: цукрові буряки; гібриди; цукристість; sugar beet; hybrids; sugar content