«Нішеві культури»: поняття та перспективи використання - Бондаренко, Юлія Ігорівна; Бунецька, Анна Володимирівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна (My University, 2023)
Сьогодні тренд здорового способу життя стрімко набирає обертів в нашій країні, тож відповідно зростає попит на продукти харчування з додатковою харчовою цінністю – органічні продукти, біопродукти, фермерські продукти, суперфуди, фітнес-продукти, інші продукти здорового харчування, основою яких є нішеві культури

Today, the trend of a healthy lifestyle is rapidly gaining momentum in our country, so the demand for food products with additional nutritional value is growing accordingly - organic products, organic products, farm products, superfoods, fitness products, other healthy food products, the basis of which are niche cultures
Keywords: здорове харчування; нішеві культури; попит; healthy eating; niche cultures; demand; кафедра технології зберігання і переробки зерна