Бондаренко, Юлія ІгорівнаБунецька, Анна ВолодимирівнаСупрун-Крестова, Олена Юріївна2024-05-012024-05-012023Бондаренко, Ю. «Нішеві культури»: поняття та перспективи використання / Ю. Бондаренко, А. Бунецька, О. Супрун-Крестова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43006Сьогодні тренд здорового способу життя стрімко набирає обертів в нашій країні, тож відповідно зростає попит на продукти харчування з додатковою харчовою цінністю – органічні продукти, біопродукти, фермерські продукти, суперфуди, фітнес-продукти, інші продукти здорового харчування, основою яких є нішеві культуриToday, the trend of a healthy lifestyle is rapidly gaining momentum in our country, so the demand for food products with additional nutritional value is growing accordingly - organic products, organic products, farm products, superfoods, fitness products, other healthy food products, the basis of which are niche culturesukздорове харчуваннянішеві культурипопитhealthy eatingniche culturesdemandкафедра технології зберігання і переробки зерна«Нішеві культури»: поняття та перспективи використанняThesishttps://orcid.org/0000-0003-1815-0704