Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаМитрофанова, Яна ОлександрівнаОблогін, Олександр Сергійович2017-12-212017-12-212016Патент 112219 UA, МПК A23L 13/60 (2016.01) Котлети «Пікантні» / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Чернюшок О. А., Митрофанова Я. О., Облогін О. С. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201605471 ; заявл. 20.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26432Поставлена задача тим,що котлети містять м'ясо, курятину односортну, цибулю ріпчасту, меланж та сіль, згідно корисної моделі як м'ясо використовують кролятину, додатково включає капусту брюссельську,хліб пшеничний,сухарі панірувальні,лляне борошно та спеції,у визначеному співвідношенні компонентів. The task is made that the chops contain meat, chicken uniform, onions, onions, melange and salt, according to a useful model, as meat is used by rabbit, in addition includes Brussels sprouts, bread wheat, breadcrumbs, flax flour and spices, in a certain ratio of components.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкотлетикролятиналляне борошноcutletsrabbitflour flourКотлети «Пікантні» (Патент на корисну модель №112219)Other