Струнін, Віктор Володимирович2015-02-182015-02-182015Струнін, В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Струнін Віктор Володимирович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19445Дисертаційна робота присвячена інноваційним підходам до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність та зміст теоретичних засад інноваційного енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості, розвинуто понятійно-категоріальний апарат теорії енергозабезпечення, обґрунтовано теоретичні основи інноваційного енергозабезпечення діяльності підприємств та фактори впливу на формування потреби у енергоресурсах. The thesis is dedicated to the innovative approaches to food industry enterprises’ energy providing. In the given thesis the essence and the content of theoretical principles of innovative energy providing of food industry enterprises are revealed, the concept and categorical apparatus of the energy providing theory is developed, the theoretical basis of innovative energy providing of enterprises’ activity and the factors that make an influence to the energy needs formation are grounded.uk-UKпідприємствоенергозабезпеченняенергетичний резервпаливно-енергетичні ресурсилогістичний підхідпроектний підхіденергоощадністьенергозбереженняenterpriseenergy providingenergy reservefuel and energy resourceslogistic approachproject approachenergy parsimonyenergy savingкафедра економіки праці та менеджментуІнноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловостіOther