Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці - Сеульська, Юлія; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна (My University, 2014)
Батончик на основі пророщеного зерна пшениці не містить цукру, тому може бути включений до харчового раціону людей, що страждають на порушення обміну речовин. Batonchik from sprouted wheat contains no sugar, so it can be included in the diet of people suffering from metabolic disorders.
Keywords: оздоровчі харчові продукти; батончик глазурований; пророщене зерно пшениці; health food; bar glazed; germinated wheat; кафедра технології оздоровчих продуктів