Комплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчування - Кузьмін, Олег Володимирович; Адморок, Максим Олександрович; Зінова, Марина Сергіївна (My University, 2018)
Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кваліметрія; якість; харчування; qualimetry; quality; diet