Кузьмін, Олег ВолодимировичАдморок, Максим ОлександровичЗінова, Марина Сергіївна2018-07-122018-07-122018Кузьмін, О. В. Комплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, М. О. Адморок, М. С. Зінова // Актуальные проблемы современной науки : XХX Международная научно-практическая конференция, 30 мая 2018 г., г. Санкт-Петербург-Астана-Киев-Вена, 2018. – С. 56-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27984Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietКомплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчуванняThesis