Павлюк, Раїса ЮріївнаПогарська, Вікторія ВадимівнаБессараб, Олександр СеменовичБалабай, Катерина Сергіївна2017-09-112017-09-112015Патент на корисну модель №99567 UA, МПК A23L 3/36 (2006.01), Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками / Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С.; власник : Харківський державний університет харчування та торгівлі; заявл. 31 .12.2014; опубл. 10.06.2015, Бюл №11. – 5 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25855Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками, що включає рослинну сировину, при чому як рослинна сировина використовується дрібнодисперсне кріопюре із топінамбуру в кількості 88•92% та дрібнодисперсне кріопюре із лимонів або обліпихи в кількості 8 ... 12 %. The composition of the puree product on the basis of Jerusalem artichokes with fruit additives, which includes vegetable raw materials, with the use of finely dispersed cryopurea from artichoke in the amount of 88 • 92% and finely divided cryopyra from lemons or sea buckthorn in the amount of 8 ... 12% as vegetative raw material.uk-UKтопінамбурдобавкикріопюрерослинна сировинаJerusalem artichokesupplementscryopureavegetable raw materialsкафедра технології консервуванняСклад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками (Патент на корисну модель №99567)Other