Бевз, Вікторія Володимирівна2012-06-112012-06-112010Бевз, В. В. Енергозбереження – потенціал розвитку економіки України / В. В. Бевз // Харчова промисловість. — 2010. — № 9. — С. 186–190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1297Проаналізовано споживання паливно-енергетичних ресурсів України, їх не ефективне використання., та потенціал ПЕР відповідно до «Енергетичної стратегії України до 2030 року та подальшу перспективу». Досліджено сучасний стан харчової промисловості, її високої енергоємності та необхідність реалізації стратегічної програми по енергозбереженню, для підвищення конкурентоспроможності харчових продуктів власного виробництваuk-UKпаливно-енергетичні ресурситопливно-энергетические ресурсыfuel and energy resourcesхарчова промисловістьенергозбереженняенергоємністьенергоефективністьпищевая промышленностьэнергосбережениеэнергоемкостьэнергоэффективностьfood processingenergy savingenergy efficiencyкафедра обліку і аудитуЕнергозбереження – потенціал розвитку економіки України