Порівняльний аналіз методів отримання екстрактів розторопші плямистої - Смольницький, Володимир Сергійович; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2023)
В роботі використано аналіз наукової літератури стосовно способів отримання екстрактів розторопші, впливу його сполук на процеси травлення.

The work uses an analysis of scientific literature on methods of obtaining thistle extracts, the effect of its compounds on digestive processes.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; розторопша; силімарин; ультразвук; silybum; silymarin; ultrasound