Лаленко, Таміла ВікторівнаПістуняк, Ірина ЯрославівнаГордієнко, Анна СергіївнаБогомол, Анна ВіталіївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122018Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного / Т. В. Лаленко, І. Я. Пістуняк, А. С. Гордієнко, А. В. Богомол, О. В. Кузьмін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 11 (51). – С. 77–83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27982Розроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії. The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїякістькомплексна кількісна оцінкакваліметріясоус молочнийqualitycomplex quantitative estimationqualimetrysauce milkРозробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочногоArticle