Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості соусу молочного - Лаленко, Таміла Вікторівна; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна; Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2018)
Розроблено ієрархічну структуру комплексного показника якості соусу молочного методом кваліметрії. The hierarchical structure of the complex indicator of the quality of the dairy sauce by the method of qualimetry.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість; комплексна кількісна оцінка; кваліметрія; соус молочний; quality; complex quantitative estimation; qualimetry; sauce milk