Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-122014-06-122010Левківська, Т. М. Шляхи покращання якості соків та соковмісних продуктів / Т. М. Левківська, Г. М. Бандуренко // Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : тези доповіді на ІІI Всеукраїнській студентській науково-технічній конференції ТДТУ імені Івана Пулюя. – Тернопіль : ТДТУ, 2010. – С. 38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15031Знайдено нові технологічні рішення для підвищення якісних показників соків та соковмісних продуктів за рахунок заміни цукрового сиропу на цукор і натуральний морквяний сік.uk-UKсокисоковмісні напоїморквяний сіксокисокосодержащие напиткиморковный сокjuicesjuice drinkscarrot juiceкафедра технології консервуванняШляхи покращання якості соків та соковмісних продуктівArticle