Якобчук, Роман ЛеонідовичЯровий, Володимир Леонідович2012-01-272012-01-272006Якобчук, Р. Л. Дослідження термічних та фізико-хімічних властивостей пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - К., 2006. - № 18. - С. 52-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/138Досліджено фізичні й теплофізичні характеристики пивних дріжджів, а також фізико-хімічні процеси, що відбуваються в них під час нагрівання і охолодження з метою визначання тепломасо-обмінних характеристик їх сушіння зі збереження властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.It is investigated physical and thermal characteristics of beer yeast, and also physic-chemical processes which occur in them during heating and cooling with the purpose of definition heat-and-mass transfer characteristics their drying to preservation of properties of an initial product for further use as food additives.otherпивні дріжджітермічний аналізкалориметріявільна вологазв'язана вологавологаbeer yeastthermal analysiscalorimetryfree moistureconnected moisturemoistureкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження термічних та фізико хімічних властивостей пивних дріжджів