Наріжна, Поліна ВікторівнаПовх, Тетяна МихайлівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2014-04-092014-04-092014Наріжна, П. В. Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів / П. В.Наріжна, Т. М. Повх, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13857Досліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.otherхарчові волокнаклітковинацитрусові волокнаморквяні волокнаdiery fiberfibrecitrus fibercarrot fibresкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВластивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктівOther