Сімахіна, Галина ОлександрівнаКорихалова, Олена МихайлівнаОстровська, А. О.2012-02-292012-02-292011Сімахіна, Г. О. Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова, А. О. Островська // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 85-88. - 2008.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/361Обґрунтовано вибір сортів плодів i ягід, придатних для низькотемпературного оброблення, з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Наведено результати досліджень із заморожування ягід. There is substantiated the choice of fruit and berries that are good for low-temperature procession and have the high content of biologically active substances. There are also presented some results of researches dedicated to freezing of berries.uk-UKплодиягодизаморожуваннявітамінимінеральні елементибіологічна цінністьfruitberriesfreezingvitaminsmineral elementsstoragebiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожуванняArticle