Очищення стічних вод від сполук фосфору - Жилик, Алла Віталіївна; Семенова, Олена Іванівна; Ничик, Оксана Василівна (My University, 2014)
Поєднання біологічного очищення стічних вод від фосфору з хімічною обробкою економічно і ефективно використовувати в тому випадку, якщо хімічне осадження використовується для видалення залишкової кількості фосфатів. Вдосконалений процес біологічного очищення стічних вод від фосфору з одночасним осадженням дозволяє істотно збільшити вміст фосфату в сухому залишку. The combination of biological treatment of wastewater from phosphorus chemically treated economically and efficiently used if the chemical vapor deposition is used to remove residual amounts of phosphates. An improved process for biological wastewater treatment of phosphorus with simultaneous deposition can significantly increase the phosphate content of dry residue.
Keywords: стічні води; сполуки фосфору; очищення; phosphorus compounds; cleaning; effluents; кафедра екології та екоменеджменту