Спортивні послуги в готелях України і світу - Домнишев, І. А.; Фурманова, Юлія Петрівна; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2015)
Сучасний готель уже вийшов за рамки поняття просто виду «тимчасового житла», сьогодні він є тим центром, в якому гість може отримати максимально повне задоволення потреб своєї життєдіяльності під час перебування поза межами свого звичного місця проживання. The modern hotel has gone beyond the concept of a kind of "temporary housing", today it is the center, where guests can get the most complete satisfaction of their life while away from their habitual residence.
Keywords: готель; туризм; спорт; tourism; hotel; sports; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції