Погожих, Микола ІвановичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичМаксименко, Анна Євгенівна2013-02-222013-02-222012Технологія сушеного м’яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Мясное дело. – 2012. – № 10 (127). – С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6493У статті представлені результати досліджень з розроблення технології сушеного м’яса із заданими функціонально-технологічними властивостями для використання його у виробництві кулінарних виробів. The article presents the results of research on the development of technology of dried meat with desired functional and technological properties for using in the production of culinary food.uk-UKсушене м'ясосушіннязаклади ресторанного господарстваdried meatdryingrestaurant facilitiesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТехнологія сушеного м’ясаArticle