Технологія сушеного м’яса - Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна (My University, 2012)
У статті представлені результати досліджень з розроблення технології сушеного м’яса із заданими функціонально-технологічними властивостями для використання його у виробництві кулінарних виробів. The article presents the results of research on the development of technology of dried meat with desired functional and technological properties for using in the production of culinary food.
Keywords: сушене м'ясо; сушіння; заклади ресторанного господарства; dried meat; drying; restaurant facilities; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи