Методичні підходи до оцінки потенціалу міжнародної маркетингової діяльності - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2004)
Запропонована методика оцінки привабливості зарубіжних ринків, яка побудована основі шести груп показників, об’єднаних за параметрами чинників міжнародного маркетингового середовища, параметрів ринку та параметрів чотирьох елементів комплексу маркетингу. Generalized method of evaluating the attractiveness of foreign markets, which is built on six groups of indicators combined factors on the parameters of the international marketing environment, market parameters and parameters of the four elements of the marketing mix.
Keywords: зарубіжні ринки; міжнародна маркетингова діяльність; потенціал міжнародної маркетингової діяльності; foreign markets; international marketing activity; potential of international marketing activity; кафедра маркетингу