Устинов, Юрій ВасильовичЗубченко, Віктор СергійовичЖованик, Оксана Валеріївна2013-04-042013-04-042010Патент 55122 UA, МПК А23С23/00 Спосіб виробництва сухарів / Устинов Ю. В., Зубченко В. С., Жованик О. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u201005255 ; заявл. 29.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7272В основу корисної моделі поставлено завдання створення способу виробництва сухарів здобних з підвищеною біологічною цінністю, розширити асортимент виробів, забезпечити їх високу і стабільну якість, за рахунок обробляння тіста перед бродінням рентгенівським опромінюванням (λ=1,542∙10)τ=5-10 хв. The basis of the utility model tasked with creating a mode of production of crackers with high biological value, expand the assortment of products, to ensure their high and stable quality, at the expense of processing of the test before fermentation x-ray irradiation (λ=1,542∙10)τ=5-10 min.otherсухаріемульсіятістосухарні плитирентгенівське випромінюванняcrackersemulsiondoughcrackers platesx-ray radiationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва сухарів (Патент на корисну модель № 55122)Other