Пасічний, Василь МиколайовичЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна2024-11-132024-11-132022Пасічний, В. М. Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом / В. М. Пасічний, Х. В. Чебаненко // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р. – Киї : НУХТ, 2022. – С. 86-88https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45729Представлено результати досліджень м’ясних систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом.The results of research on meat systems containing β-cyclodextrin with iodine are presented.ukкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівйодм’ясні системиiodinemeat systemsХімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодомThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-5002-1393