Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом - Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна (My University, 2022)
Представлено результати досліджень м’ясних систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом.
Keywords: кафедра харчової хімії; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; фрикадельки; циклодекстрин