Михайлов, Валерій МихайловичБабкіна, Ірина ВолодимирівнаШевченко, Андрій ОлександровичМихайлова, Світлана ВалеріївнаАвдєєв, Сергій ОлеговичПотапенко, АртемБабанов, Ігор Геннадійович2014-04-282014-04-282014Прогресивні електрофізичні методи теплового впливу на харчову сировину / И. Г. Бабанов, В. Михайлов, І. Бабкіна та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – C. 68-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14178Слід відмітити, що такі відносно енергоємні процеси, як жарення та сушіння харчової сировини є досить розповсюдженими на малих переробних підприємствах. Висока енергоємність виробництва не лише перешкоджає розвитку таких підприємств, але й загалом несприятливо впливає на економічні показники країни в цілому. It should be noted that the relatively energy-intensive processes such as frying and drying of food materials are fairly common in small processing plants. High energy production not only prevents the development of such enterprises, but generally adversely affect the economic performance of the country.uk-UKсушінняконцентруваннятемпературногожареннясировиниdryingconcentrationtemperaturefryingrawкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПрогресивні електрофізичні методи теплового впливу на харчову сировинуProgThesis