Скригун, Наталія Петрівна2014-08-202014-08-202007Скригун, Н. П. Підходи до удосконалення методики калькулювання собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Н. П. Скригун // Економiка : проблеми теорiї та практики : зб. наук. пр. – Дніпропетровськ : ДНУ, 2007. – Вип. 224. – Т. 4. – С. 1044-1052.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16373Розглянуто особливості калькулювання собівартості продукції в хлібопекарській галузі, визначено недоліки чинної методики розрахунку собівартості, запропоновано спосіб удосконалення існуючої методики калькулювання собівартості продукції хлібопекарських підприємств. The features of unit cost calculation are considered in bread baking industry, the lack of operating methodology of prime price calculation are certain, the method of existent methodology improvement of unit calculation of bread baking enterprises cost are offers.uk-UKвитратикалькулюванняуправління витратамицінаcostscalculationcost managementpriceкафедра маркетингуПідходи до удосконалення методики калькулювання собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузіArticle