Формування права соціального забезпечення в Україні : історичний аспект - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2012)
В статті розглядається історія виникнення та розвитку галузі права соціального забезпечення в Україні. Проаналізовано основні нормативно-правові акти різних періодів розвитку української держави. In scientific article had devoted history of the beginning and developed law of social defend in Ukraine. Author had analyzed main law acts and documents of deferens periods of Ukraine state developing.
Keywords: соціальне забезпечення; державне страхування; декрети; положення; пенсійне забезпечення; посібник; конституція; стаж; decrees; regulations; pension; allowance; constitution; experience; social welfare; public insurance; кафедра гуманітарних дисциплін