Ковбаса, Володимир Миколайович2012-06-122012-06-122007Ковбаса, В. М. Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів / В. М. Ковбаса // Хранение и переработка зерна. - Д. : Арт-Пресс, 2007. - № 9 (99). – С. 47-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1339Висвітлені наукові дослідження з розроблення нових видів харчових концентратів з використання сучасних методів оброблення сировини, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.The scientific investigations in development of new types of food concentrates with the use of modern methods of treatment of raw materials, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.uk-UKекструзіяхарчові концентратисухі сніданкикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівextrusionfood concentratesdried breakfastsfillingНові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів