Особливості акціонування підприємств кондитерської промисловості України - Шаповал, Олена Федорівна; Кошелюк, Петро Олександрович; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 1999)
Розглянуті можливості і особливості акціонування підприємств кондитерської промисловості України.
Keywords: форма власності; приватизація; акціонери; ownership; privatization; corporations; кафедра маркетингу