Сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості України - Заїнчковський, Анатолій Олександрович (My University, 2014)
Харчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, яка представлена близько 20 галузями і підгалузями, де задіяне близько мільйона осіб. The food industry in Ukraine is one of the leading sectors of the economy, represented 20 industries and sectors, employing around one million people.
Keywords: харчова промисловість; народне господарство; статистика; реалізація; food processing; economics; statistics; realization; кафедра економіки і права