Скорченко, Тетяна АнатоліївнаЩербак, Т. С.2013-04-112013-04-112010Скорченко, Т. А. Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів / Т. А. Скорченко, Т. С. Щербак // Молокопереробка. – 2010. – № 10. – С. 28-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7427Проведений аналіз технологічних процесів виробництва сухих молочних продуктів, представлені характеристики харчових добавок, які підвищують термін придатності до споживання та описані перспективні напрямки у підвищенні якості сухих молочних консервів. The analysis of technological processes of production of dry dairy products, presented the characteristics of food additives that enhance shelf life and describe promising directions in improving the quality of dried milk cans.otherсухі молочні консервиdry canned milkякістьqualityантиокислювачіantioxidantsпакуванняpackagingмембранні методиmembrane methodsкафедра технології молока і молочних продуктівАналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктівArticle