Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПасічний, Василь МиколайовичЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЯценко, Ольга ВолодимирівнаСлободяник, Анастасія ВолодимирівнаМиколів, Іван Михайлович2020-06-162020-06-162019Патент на винахід № 119833 UA, МПК A23L 29/10 (2016.01). Стабілізаційна система для масляної пасти / Кочубей-Литвиненко О. В., Пасічний В. М., Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г., Яценко О. В., Слободяник А. В., Миколів І. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № а201807487 ; заявл. 04.07.2018 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31402Винахід стосується стабілізаційної системи для масляної пасти, що містить молочний білковий продукт, вологоутримувач, рослинну камедь, причому стабілізаційна система як молочний білковий продукт містить знежирене молоко, як вологоутримувач містить каррагінан та додатково містить сухий концентрат молочного білка, сухий концентрат сироваткових білків та триполіфосфат натрію. Винахід належить до харчової промисловості та може бути використаний при виробництві на молочних підприємствах. The invention relates to a stabilization system for butter paste containing milk protein product, moisture retainer, vegetable gum, and the stabilization system as dairy protein product contains skim milk, as moisture retainer contains carrageenan and additionally contains dry milk protein concentrate, dry whey protein concentrate. The invention relates to the food industry and can be used in the production of dairy plants.vegetable gumвологоутримувачрослинна камедьсироваткові білкимасляна пастаmoisture retainerкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняwhey proteinsoil pasteкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСтабілізаційна система для масляної пасти (Патент на винахід № 119833)Technical Report