Управління конкурентоспроможністю продукції підприємства - Гнатенко, Олена Андріївна; Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2013)
Розглянуто теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства, обґрунтовані проблеми формування процесу управління конкурентоспроможністю продукції в умовах ринкової конкуренції. Examination theoretical basis management of the products competitiveness of the enterprise, problems formation process management of the products competitiveness in the conditions of market competition are grounded.
Keywords: конкурентоспроможність; продукція; управління конкурентоспроможністю; competitiveness; products; management of competitiveness; кафедра фінансів