Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2013-10-082013-10-082005Пасічний, В. М. Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16. - С. 32 - 35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10193Досліджено фізико-хімічні властивості бурякового барвника свіжовиготовленого та після зберігання. We investigated the physicochemical properties of beetroot dye freshly and after storage.otherвідтінокінтенсивністьбурякпігментбарвникколірhueintensitybeetpigmentdyecolorкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового сокуArticle