Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна ОлегівнаРадченко, Катерина Сергіївна2015-04-032015-04-032015Євтушенко, О. В. Вплив мікроклімату на стан працівників гарячих цехів у закладах ресторанного господарства / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, К. С. Радченко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 232-233.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20094Для створення оптимальних умов праці важливе значення має швидкість руху повітря, що сприяє віддачі організмом тепла в зовнішнє середовище і прискорює випаровування вологи з поверхні шкіри, полегшуючи тим самим самопочуття працівника при високій температурі і високій відносній вологості повітря. Необхідно відзначити, що при температурі повітря вище 36,50С збільшення його швидкості дає протилежний, тобто нагріває ефект [3]. To create optimal conditions is important air velocity, which helps return the body heat into the environment and accelerates the evaporation of moisture from the skin, thereby facilitating health worker at high temperature and high relative humidity. It should be noted that when the air temperature above 36,50S increase its speed makes it the opposite, that heats the effect [3].otherресторанне господарствотемператураумови праціrestaurant managementtemperatureworking conditionsкафедра екологічної безпеки та охорони праціВплив мікроклімату на стан працівників гарячих цехів у закладах ресторанного господарстваOther