Система прогнозування позаштатних ситуацій БРУ в складі ТК спиртового заводу - Гриценко, Надія Георгіївна (My University, 2018)
Альтернативним рішенням стабілізації роботи брагоректифікаційних установок в складі технологічного комплексу спиртового виробництва, поліпшення якісних показників готової продукції полягає в запобіганні позаштатних передаварійних ситуацій, пов'язаних з ними супутніх проблем в брагоректифікації, реалізується за допомогою створення нейромережевої інтелектуальної системи прогнозування, завданням якої є виявлення небажаних виробничих ситуацій та їх оперативне попередження. An alternative solution for the stabilization of the work of the bragorectification plants as part of the technological complex of alcohol production, improvement of the quality indicators of finished products is to prevent the extraordinary extracurricular situations associated with their associated problems in bragocracy, implemented through the creation of a neural network intelligence forecasting system whose task is to identify undesirable production situations and their operational warning.
Keywords: системи прогнозування; спиртове виробництво; позаштатні ситуації; forecasting system; freelance situations; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка