Методичні аспекти комерціалізації прав інтелектуальної власності в господарській діяльності - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2013)
У статті розглянуто окремі методичні аспекти комерціалізації прав інтелектуальної власності в господарський діяльності, які мають суттєве значення для практиків в сфері інтелектуальної власності. In this article the author considers some methodical aspects of intellectual property commercialization in business activity, that are essential for practitioners in the field of intellectual property.
Keywords: інтелектуальна власність; бухгалтерський облік; комерціалізація; commercialization; accounting; intellectual property