Якою бути Україні - залежить від кожного з нас - Зінченко, Наталія Юріївна (My University, 2013)
Ідеалом виховної роботи має стати гармонійно розвинена, освічена, національно усвідомлена особистість, якій притаманні патріотичні почуття, яка схильна до саморозвитку та самовдосконалення. The ideal educational work should be harmoniously developed, educated, conscious national identity, which is inherent patriotism, which is prone to self-development and self-improvement.
Keywords: кафедра харчової хімії; виховання; студент; молодість; education; student; youth