Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119952) - Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
Keywords: мікронутрієнти; масляна суміш; шпинат; базилік; естрагон; селера; гриби; кунжут; micronutrients; oil mixture; spinach; basil; tarragon; celery; mushrooms; sesame; кафедра експертизи харчових продуктів