Моделювання процесу замішування тіста в двовальній тістомісильній машині - Кудінова, Олександра Олександрівна; Кравченко, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2014)
Використовуючи програмний пакет Flow Vision, нами виконано моделювання процесу замішування тіста для різних конструкцій робочих органів безперервної дії. By using the software package Flow Vision, we performed simulations kneading process for different designs of continuous work.
Keywords: тістомісильні машини; моделювання; замішування тіста; mixing machines; modeling; kneading; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв