Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
Цей збірник містить тези доповідей учасників IV-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», у яких розглядаються специфіка бухгалтерського обліку та аудиту в період трансформації, тенденції та напрямки розвитку переробних підприємств агропромислового комплексу, тенденції, стан та проблеми фінансового менеджменту суб'єктів господарювання, актуальні питання теорії та практики страхування, а також функціонування банківської системи України. Призначено для науковців, викладачів, докторантів та здобувачів економічних програм університетів, які цікавляться бухгалтерським обліком та фінансами в сучасному бізнес-середовищі. This collection contains abstracts of reports by participants of the IV All-Ukrainian Scientific and Practical Conference "Modern Problems of Accounting and Finance", which examine the specifics of accounting and auditing during the transformation period, trends and directions of development of processing enterprises of the agro-industrial complex, trends, state and problems of financial management of business entities, current issues of the theory and practice of insurance, as well as the functioning of the banking system of Ukraine. Intended for scientists, teachers, doctoral students and applicants for economic programs of universities who are interested in accounting and finance in the modern business environment.
Keywords: бухгалтерський облік; accounting; фінансовий облік; financial accounting; управлінський облік; фінансова звітність; financial statements; management accounting