Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2019-02-192019-02-192018Медвідь, І.М. Соняшниковий знежирений лецитин у технології безглютенового хліба / І.М. Медвідь, О.Б. Шидловська, В.Ф. Доценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р. - К.: НУХТ, 2018. – С.62-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28829Внесення соняшникового знежиреного лецитину в рисове тісто із застосуванням ферментативної модифікації крохмалю борошна сприяє інтенсифікації процесу спиртового бродіння в ньому, а також покращенню газоутримувальної здатності. Introduction of sunflower skimmed lecithin in rice the dough with the use of enzymatic modification of starch flour promotes the intensification of the process of alcohol fermentation in it, as well as the improvement of gas retention capacity.uk-UKбезглютеновий хлібферментативна модифікація крохмалюповерхнево-активні речовинифосфоліпідисоняшниковий знежирений лецитинgluten-free breadenzymatic modification of starchsurface-active substancessunflower fat-free lecithinphospholipidsкафедра готельно-ресторанної справиСоняшниковий знежирений лецитин у технології безглютенового хлібаThesis