Тюха, Ірина ВолодимирівнаМузичук, Дмитро Володимирович2020-10-152020-10-152015Тюха, І. В. Конкурентоспроможність продукції підприємств молокопереробної промисловості / І. В. Тюха, Д. В. Музичук // Науковий вісник Херсонського державного університету. – 2015. – № 15. – Ч. 1. – С. 129-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32006Стаття присвячена теоретико-прикладним аспектам конкурентоспроможності продукції. Виявлено проблеми конкурентоспроможності продукції підприємств вітчизняної молокопереробної промисловості. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності української молочної продукції в контексті нових можливостей освоєння закордонних ринків із імплементацією угоди між Україною та ЄС про зону вільної торгівлі. The article is devoted the theoretical and applied aspects of competitiveness of products. The problems of competitiveness of products of enterprises of domestic milk industry are exposed. The ways of increase of level of competitiveness of the Ukrainian milk products are offered in the context of new possibilities of mastering of oversea markets with realization of agreement between Ukraine and ES about a free trade zone.кафедра економіки праці та менеджментуконкурентоспроможність продукціїконкуренціямолокоякістьмолочна промисловістьзовнішній ринок збутуoversea market of salecompetitiveness of productscompetitionmilkqualitymilk industryКонкурентоспроможність продукції підприємств молокопереробної промисловостіArticle