Задача про розподіл потоків в мережах - Сєдих, Ольга Леонідівна; Савчук, О. О. (My University, 2019)
Розроблена модель, що дає можливість оптимізувати параметри транспортної мережі для максимізації її пропускної здатності у найбільш важливих напрямках.The developed model allows to optimize the transport network parameters in order to maximize its throughput in the most important directions.
Keywords: теорія графів; оптимізаційна задача; математична модель; graph theory; optimization problem; mathematical model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки