Горбатюк, А. А.Дем'яненко, Інна Вікторівна2013-10-172013-10-172012Горбатюк, А. А. Формування системи антикризового управління підприємством харчової промисловості / А. А. Горбатюк, І. В. Дем’яненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 3. - С. 372-373.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10434Досліджено теоретичні аспекти антикризового управління. Установлено існуючі тенденції прояву та головні проблеми виникнення кризових явищ на підприємстві. Виявлено функції, мету й завдання сучасної ефективної системи антикризового управління на підприємствах. The theoretical aspects of crisis management. Established the current trends and display the main problems of crisis phenomena in the enterprise. Discovered function, purpose and objectives of modern efficient crisis management in enterprises.otherфункції антикризового управліннякризові явищафінансова кризаантикризове управлінняcrisis managementcrisis management functionscrisisfinancial crisisкафедра фінансівФормування системи антикризового управління підприємством харчової промисловостіOther