Формування системи антикризового управління підприємством харчової промисловості - Горбатюк, А. А.; Дем'яненко, Інна Вікторівна (My University, 2012)
Досліджено теоретичні аспекти антикризового управління. Установлено існуючі тенденції прояву та головні проблеми виникнення кризових явищ на підприємстві. Виявлено функції, мету й завдання сучасної ефективної системи антикризового управління на підприємствах. The theoretical aspects of crisis management. Established the current trends and display the main problems of crisis phenomena in the enterprise. Discovered function, purpose and objectives of modern efficient crisis management in enterprises.
Keywords: функції антикризового управління; кризові явища; фінансова криза; антикризове управління; crisis management; crisis management functions; crisis; financial crisis; кафедра фінансів