Лакома, Катерина МихайлівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2024-11-112024-11-112021Лакома, К. М. Розроблення нових кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства / К. М. Лакома, О. М. Тищенко, Т. А. Сильчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 31-32https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45620У тезах розглянуто питання збагачення кондитерських виробів мікронутрієнтами. Theses examine the issue of enrichment of confectionery products with micronutrients.ukкондитерські виробиconfectioneryмікронутрієнтиmicronutrientsзбагаченняfortificationкафедра готельно-ресторанної справиРозроблення нових кондитерських виробів для закладів ресторанного господарстваAbstracthttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957https://orcid.org/0000-0001-9383-1898