Страшук, Олександра Вікторівна2021-10-112021-10-112021Страшук, О. В. Удосконалення системи управління якістю виробництва безалкогольного сильногазованого сокового напою «Живчик яблуко» для оператора ринку ПРАТ «Оболонь» за ДСТУ/ISO 9001:2015 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Вікторівна Страшук ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 124 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35978otherбезалкогольний сильногазований соковий напійорганолептичні показникифізико-хімічні показникиудосконалення системи управління якістюкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління якістю виробництва безалкогольного сильногазованого сокового напою «Живчик яблуко» для оператора ринку ПРАТ «Оболонь» за ДСТУ/ISO 9001:2015Other